Μονώσεις ταρατσών: Θερμομονώσεις – Στεγανοποιήσεις.

Εγγυημένη προστασία από ζέστη – ψύχος – υγρασία.
Εξοικονόμηση ενέργειας για ψύξη & θέρμανση – προστασία του περιβάλλοντος.

 

p009_1_00
 

p009_1_02
 

p009_1_01

Θερμομονώσεις – Στεγανώσεις – Ηχομονώσεις
Σε ταράτσες, δώματα, τοιχία, υπόγεια κλπ.

ΜΟΝΩΣΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ: ΣΥΣΤΗΜΑ “KELYFOS”

 

p009_1_03
 

p009_1_04

Εγγυημένη προστασία από:
ΖΕΣΤΗ – ΨΥΧΟΣ – ΥΓΡΑΣΙΑ – ΗΧΟ

    • Εξοικονόμηση για θέρμανση εώς και 41%
    • Εξοικονόμηση για ψύξη εώς και 49%
    • Συνολική εξοικονόμηση ενέργειας εώς και 39%

Εξοικονόμηση Ενέργειας Με τη χρήση του συστήματος εξωτερικής θερμομονωσης Κελυφος – KELYFOS επιτυγχάνουμε μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, καταναλώνοντας πολύ λιγότερα καύσιμα για ζέστη το χειμώνα και λιγότερο ρεύμα για κλιματισμό το καλοκαίρι. Συνεπώς, έχουμε απόσβεση του κόστους εφαρμογής από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του συστήματος, ανάλογα με τις κλιματικές συνθήκες της περιοχής.

Μονώσεις πολυουρεθάνης – Polyurea

Εισάγωντας νέες, καινοτόμες μεθόδους μονώσεως, πετυχαίνουμε μέγιστη εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.
Ψεκαστό σύστημα μόνωσης πολυμέρων & υαλοβάμβακα:


p009_1_05

Η Πολυουρεθάνη ψεκασμού αποτελεί το καλύτερο υλικό θερμομόνωσης και εφαρμόζετε σε δώματα, κεραμοσκεπές, περιμετρικά τοιχία, πυλωτές κλπ. Ο συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας της είναι λ=0,016Kcal/ml, εφαρμόζεται άμεσα από αυτοκινούμενη μονάδα και κατά την εφαρμογή της παρουσιάζει τέλεια πρόσφυση με οποιοδήποτε δομικό υλικό (μπετόν, μάρμαρο, πέτρα, ξύλο, κτλ).

Εμποδίζει την ανάπτυξη μυκητίασης (μούχλα) μεταφέροντας το σημείο δρόσου έξω από το χώρο και προστατεύει αποτελεσματικά από τις ακραίες καιρικές συνθήκες (ζέστη – κρύο).

ΜΟΝΩΣΤΕ ΒΑΦΟΝΤΑΣ

Εξοικονομήστε ενέργεια με μία κατοικία φιλική προς το περιβάλλον, με χαμηλότερες απαιτήσεις για ενέργεια ψύξης / θέρμανσης.


p009_1_06

Πράσινες Ταράτσες

Αναλαμβάνουμε την πλήρη μελέτη και κατασκευή μιας «Πράσινης Ταράτσας» (Φυτεμένο δώμα),εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες και αξιόπιστες μεθόδους.


p009_1_07

Δοκιμασμένα συστήματα από την Σουηδία & την Γερμανία και ολοκληρωμένα συνεργεία μετατρέπουν την τσιμεντένια οροφή σε ΠΡΑΣΙΝΟ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΔΩΜΑ.


p009_1_08

Ρωτήστε μας για την πιο κατάλληλη και οικονομική λύση που ταιριάζει για έσας!
Η πράσινη στέγη φιλτράρει και βελτιώνει τον αέρα της πόλης, συγκρατεί τα αιωρούμενα σωματίδια και την σκόνη και κάνει το μικροκλίμα στις πόλεις πιο υγιεινό. Η πράσινη στέγη δίνει το δικό της μήνυμα στον Αττικό ουρανό

Με τα πιο αξιόπιστα υλικά της αγοράς