Το SUPER THERM είναι ένας συνδυασμός υψηλής απόδοσης ακρυλικών ρητινών με βάση το νερό, που δεν περιέχει συνδιαλύτες και στεγνώνει με τη διαδικασία της εξάτμισης.

Το SUPER THERM σκληραίνει πλήρως σε μια εβδομάδα, δημιουργώντας μια γερή, ανθεκτική και αδιάβροχη επιφάνεια που δεν κιτρινίζει ενώ παρέχει επίσης ελαστικότητα και αντοχή στο υπεριώδες φως.

Το SUPER THERM δημιουργήθηκε για τις ανάγκες ειδικών βιομηχανικών εφαρμογών που απαιτούν την ανθεκτική επιφάνεια που απουσιάζει από κάθε άλλη ελαστική επιφάνεια στην αγορά, παρέχοντας ταυτόχρονα την ελαστικότητα που απαιτείται σε επιφάνειες που υπόκεινται στις τάσεις της συστολής και της διαστολής.

Το SUPER THERM αποτελείται από τρία κεραμικά πρόσθετα εκ των οποίων τα δύο είναι ανακλαστικά, ενώ το άλλο λειτουργεί σαν κενό αέρος μεταξύ της επιφάνειας επικάλυψης και του υποστρώματος. Αυτό επιτρέπει στο SUPER THERM να λειτουργεί σαν μία πραγματικά μονωτική – ανακλαστική επιφάνεια με ποσοστό αντανάκλαση 98% .

Οι ρητίνες πολυουρεθάνης δεσμεύουν όλες τις υπόλοιπες ρητίνες και τα κεραμικά πρόσθετα, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο ένα υδατοστεγές φράγμα στο λεπτό στεγνό στρώμα της επικάλυψης όμοιο με εκείνο που παρέχει η χάρτινη ενίσχυση κοινών μονωτικών.